Hinnasto

Alla muutama kuvauspaketti. Kuvaan ympäri Suomen monipuolisesti yksityisille ja yrityksille.  Voit kysyä minulta myös tarjouksen. Voit myös kerätä kuvauspäivään useamman asiakkaan, jolloin matkakulut jaetaan osallistujien kesken. 

studiopotretit

150€

Sopii esim. henkilö- ja koirakuvauksiin. 

Suunnitellaan kuvaus yhdessä etänä tai kahvikupposen äärellä minun studiolla Jyväskylän keskustassa, jossa myös kuvaus tapahtuu. Kuvaus kestää yhden tunnin. Tämän jälkeen laadin koevedosgallerian, josta saat valita suosikkikuvat. Hintaan kuuluu 5 kuvaa ja lisäkuvat ovat 15€/kpl. Editoin valitut kuvat valmiiksi ja toimitan ne sinulle digitaalisessa muodossa printti- ja somekokoisina. Autan kuvien valinnassa tarvittaessa.

henkilökuvaus / koirakuvaus / hevoskuvaus / muotokuvaus / ylioppilaskuvaus / valmistujaiskuvaus / rippikuvaus

miljööpotretit

250€

Sopii esim. henkilö-, koira- ja hevoskuvauksiin.

Suunnittelen kuvauksen yhdessä sinun kanssa etänä tai livenä minun studiolla kahvikupposen äärellä. Kuvaus tapahtuu sovitussa miljöössä. Kuvaus kestää yhden tunnin. Tämän jälkeen laadin koevedosgallerian, josta saat valita suosikkikuvat. Hintaan kuuluu 5 kuvaa ja lisäkuvat ovat 15€/kpl. Editoin valitut kuvat valmiiksi ja toimitan ne sinulle digitaalisessa muodossa printti- ja somekokoisina. Autan kuvien valinnassa tarvittaessa. Matkakulut 20km studioltani kuuluvat hintaan. Tämän yli menevät 0,7 €/km.

henkilökuvaus / koirakuvaus / hevoskuvaus / muotokuvaus / ylioppilaskuvaus / valmistujaiskuvaus / rippikuvaus / perhekuvaus / pariskuntakuvaus

laaja miljöökuvaus

350€

Potrettikuvausta laajempi kuvauspaketti, josta saat monipuolisesti muistoja itsestäsi ja sinulle tärkeistä ihmisistä tai eläimistä. Kuvauksessa voi olla esimerkiksi perhe, sinä ja hevosesi/koirasi, pariskunta, hääpari tai vaikka sinä itse ihan ilman muita. 

Suunnitellaan kuvaus yhdessä etänä tai livenä Jyväskylässä. Kuvaus tapahtuu sovitussa miljöössä ja siihen varataan aikaa kaksi tuntia. Tämän jälkeen laadin koevedosgallerian, josta saat valita suosikkikuvat. Hintaan kuuluu 15 kuvaa ja lisäkuvat ovat 15€/kpl. Editoin valitut kuvat valmiiksi ja toimitan ne digitaalisessa muodossa printti- ja somekokoisina. Autan kuvien valinnassa tarvittaessa. Matkakulut 20km studioltani kuuluvat hintaan. Tämän yli menevät 0,7 €/km. 

henkilökuvaus / koirakuvas / hevoskuvaus / muotokuvaus / ylioppilaskuvaus / valmistujaiskuvaus / rippikuvaus / hääpotretit

yrityskuvaukset

Kysy tarjous

Henkilöstökuvaus / Brändikuvaus / Kuvapankkikuvaus / Tuotekuvaus / Tapahtumakuvaus / Dokumentaarinen kuvaus / Sisustuskuvaus / Lehtikuvaus