DONNAN VIIMEISET HETKET

valokuvaus

Annamari adoptoi Espanjasta vuonna 2009 Donna-podencon, joka oli hänen ensimmäinen rescuekoira. Donna oli löytynyt harhailemasta alueelta, jossa metsästetään paljon. Todennäköisesti hänet oli hylätty sinne, kuten niin moni muukin espanjalainen metsästyskoira. Donna ehti olla tarhalla vuoden kunnes Annamari löysi sielunkumppaninsa.

Tullessaan Suomeen Donna oli noin 2-vuotias ja pelkäsi miehiä sekä imurinvartta, joka muistutti keppiä, joilla metsästäjät usein ”ohjaavat” koiria. Onneksi pelot lopulta helpottivat ja luottamus miehiin palasi, kun miehiltä alkoikin tippua herkkuja nenän eteen. Ja näin myös Annamarin pikkuveljestä tuli Donnan suosikki-ihminen. 

”Donna oli mun elämäni koira. Rakkautta ensi silmäyksellä, toimi kun ajatus, huolehti kaikista äidillisesti ja opetti jokaisen uuden karvaisen perheenjäsenen talon tavoille. Hän oli mun varjo ja mukana joka paikassa. Donnan aika tuli täyteen 2.10.2023 kunnioitettavassa 16 vuoden iässä. Saimme siis kulkea yhteistä matkaa 14 vuotta mikä on enemmän mistä osasin edes unelmoida. ”  – Annamari

Sain kunnian ikuistaa näiden sielunkumppaneiden viimeisiä hetkiä yhdessä. Oli hienoa päästä vielä tutustumaan valoittavaan Donnaan. Kiitos Annamari.