SANNA KOSTAMO

Hei sinä siellä, kuinka mukavaa, että löysit sivuilleni. Olen Sanna, Jyväskylään juurtunut valokuvaaja, graafinen suunnittelija ja monipuolinen taiteilija, jonka juuret ovat syvällä Pohjois-Karjalan metsissä. 

Tieni tähän pisteeseen on kulkenut monen etapin kautta. Tein pitkän uran mainostoimistomaailmassa sekä Art Directorina että johtotehtävissä. 

Elämäni mullistui, kun sairastuin muutama vuosi sitten vakavasti ja jouduin elinsiirtolistalle. Sen myötä prioriteetit menivät uusiksi, unelmani kirkastuivat ja uutta munuaista odottaessani tein suuria päätöksiä. Tiesin, että jos tästä noustaan, haluan jatkossa tehdä työtä omillani, perustaa studion ja työskennellä itselleni merkityksellisten asioiden parissa. 

Tänään saan keskittyä itselleni rakkaimpiin asioihin, kuten valokuvauksiin, joissa esimerkiksi minulle tärkeät hevoset ovat pääroolissa tai pääsen auttamaan kaltaisiani eli pienyrittäjiä brändin kanssa.

Ilokseni voin ilmoittaa, että uusi elämäni alkoi 27.1.2022 . Sain uuden munuaisen, kuntouduin ja puolitoista vuotta operaation jälkeen ovensa avaa pian suloinen, minimalistinen Creative studio & Art shop osoitteessa Kilpisenkatu 9, Jyväskylä.