Toimituskulut

Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksille. Alle 50 € tilauksissa 4,90 €:n toimitusmaksu.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika Suomeen on 3-7 arkipäivää. Lähetys toimitetaan toimitusosoitetta lähimpänä olevalle noutopisteelle. Toimituskatkoista ilmoitetaan verkkosivustolla. Toimitan tilauksia toistaiseksi vain Suomeen Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Toimitustapa ja pakkaaminen

Toimituksen tapahtuvat Postin kautta. Julisteet toimitetaan rullattuna julisteputkessa. Postikortit ja kalenterit toimitetaan kirjeenä suoraan postilaatikkoon ellei tilausmäärä ole niin suuri, että tilaus täytyy toimittaa pakettina. Suuret tilaukset voidaan jakaa tarvittaessa useampaan pakettiin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: www.vismapay.fi

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: www.alisapankki.fi

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: www.alisapankki.fi

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Palautukset

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Huomioithan että palautus tapahtuu omakustanteisesti. Jos päädyt palauttamaan tilauksesi, sinun on ilmoitettava siitä sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista osoitteeseen sanna@sannakostamo.fi. Tilausta palautettaessa tuotteiden on oltava samassa kunnossa kuin ne olivat vastaanottaessa. Jos tuote on vahingoittunut tai kadonnut huolimattomuudestasi, menetät palautusoikeutesi.

Viallinen tuote

Jos saat tuotteen, joka on vahingoittunut toimituksessa tai on muuten virheellinen, ota mahdollisimman nopeasti yhteys sähköpostitse osoitteeseen sanna@sannakostamo.fi. Liitä viestiisi kuvia vahingoittuneesta tai virheellisestä tuotteesta/pakkauksesta. Pyrin 100% asiakastyytyväisyyteen ja autan sinua mahdollisimman nopeasti minkä tahansa erehdyksen korjaamisessa.

Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettiani?

Maksu noutamattomasta tai hylätystä paketista on 35 €/paketti. Tämä kattaa pakkaus- ja palautusmaksun.

Yksityisyydensuoja

Sanna Kostamo verkkokauppa noudattaa määritettyjä yksityisyydensuojan säädöksiä ja tietosuojalakeja kaikissa niissä maissa, joissa verkkokauppa toimii. Rekisteröityessäsi Sanna Kostamo verkkokaupan asiakasrekisteriin, hyväksyt tietojesi tallennuksen. Suomen lakien mukaisesti sinulla on oikeus nähdä kaikki tietosi, jotka olemme tallentaneet sinusta.

Sopimusosapuolet

Nämä ehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja Sanna Kostamo verkkokaupan välillä. Sopimuksen mukaan tämän sivuston kautta hankitut tuotteet tai palvelut toimitetaan suoraan Sanna Kostamolta sinulle.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%

Lisätiedot

Sinulla on asiakkaana velvollisuus lukea ja hyväksyä nämä ehdot ennen ostoksen tekemistä.